Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Αρχή

Βασικά, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ... παλιά έγραφα πολύ αλλά στον εαυτό μου, όχι ανοιχτά σε όλους...
Εδώ λέω να κάνω μια προσπάθεια να αφήσω μερικές σκέψεις να πετάξουν, να ρίξω μερικούς σπόρους να ριζώσουν, να κοιτάξω τα σύννεφα να περνούν.

Αρκετή κούραση τελευταία, ετοιμάζεται η Λέσχη για τα εγκαίνιά της και το βάρος είναι μεγάλο.
Για όσους/ες δεν γνωρίζουν μιλάω για την Λέσχη Φίλων Κόμικς που εγκαινιάζει την έδρα της στις 30 Μαΐου στην Αγίας Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

Ωραίος χώρος θα γίνει, βάζουμε ψυχή και αυτό θα φανεί. Τα κόμικς από μόνα τους είναι συναίσθημα, άμα βάλεις και αγάπη, βγαίνει κάτι εξαίσιο... όπως βγαίνει και στην online κοινότητα του Greekcomics.gr και περνάμε υπέροχα 2,5 χρόνια τώρα.

Οι προοπτικές μεγάλες, τα σχέδια μεγαλεπήβολα αλλά χωρίς άγχος. Πρώτα η διασκέδαση και μετά οι ευθύνες.... το χρειαζόμαστε όλοι, αρκετή πίεση έχουμε με την υπόλοιπη ζωή μας, δεν χρειάζεται να πιεστούμε και με το χόμπυ μας.

Θα μ' ακούτε να μιλάω συχνά για τα κόμικς, είναι μια μεγάλη αγάπη που μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πάθος. Δεν είναι σχέση συλλεκτική ούτε επαγγελματική, είναι σχέση μελέτης/έρευνας/αποκρυπτογράφησης... αισθάνομαι σαν να έχω σχέση με μια υπέροχη γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά που πρέπει να αγωνιστώ να τα ανακαλύψω... ίσως οι άνδρες της παρέας καταλάβουν πως αισθάνομαι :)

Θα τα λέμε συχνά αλλά ακανόνιστα από εδώ. Τα σχόλια ευπρόσδεκτα.

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.